Divendres 12 de juliol 

Recinte de la Muralla - 2/4 de 10 de la nit

El programa


Els grups

GRUP FOLKLÒRIC BRISA DE PORTMANY, va començar a assajar l'any 1989. Està integrat per membres que originàriament formaven part l'altres colles. Des de l'any 2003 és un grup estable d'uns 30 membres, més els nous aprenents. Són partidaris de mantenir l'estil més pur sense actualitzacions. Impulsen els intercanvis culturals amb grups de ball de fora l'illa.

Informació extreta de http://www.eeif.es

BANDA DE GAITAS CHARAMUSCAS, del centre cultural Helios de Bembrive. En l'actualitat està composada per 30 membres mentre que l'escola que la formen 50 integrants. Els músics coneixen les arrels del seu folklore i l'expressen usant els instruments típics de la terra com el tambor, bombo, pandereta, pandeiro i charrasco, sense oblidar que compten amb altres elements de caràcter innovador.... Destaca el seu ampli repertori de temes tradicionals, la inclusió de nous temes i instruments que li donen un caràcter innovador a aquesta banda, jove en l'edat dels seus components però veterana en el que les actuacions i currículum es refereix.

Informació extreta de http://www.cchelios.com/Banda%20de%20Gaitas%20'Charamuscas'/Charamuscas.htm


GRUP DE DANSA POPULAR SLAVUTICH (UCRAINA) el grup va ser creat l'any 1980 a Zaporizhia (Ucraïna). Es tracta d'un grup de ballarins i músics experts que presenten danses tradicionals, disfresses i música d'Ucraïna. Tots els vestits són vestits tradicionals autèntics d'Ucraïna.  El conjunt està compost per: obrers, oficinistes i estudiants. El conjunt inclou una orquestra d'instruments tradicionals. La geografia de concerts és àmplia i variada. Des de 1988 Slavutich ha participat regularment en festivals internacionals.

Informació facilitada pel mateix grup