06
APLEC 2014

Aquest any l’aplec va tenir un bon inici. Va començar el divendres amb unes sardanes solidàries a la Plaça, amb la Principal de la Bisbal, i es va aconseguir fer bon recapte pel Banc dels Aliments. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

El mateix divendres, a les 10 del vespre, a la Muralla, va tenir lloc el concert “La Principal, d’un arbre amunt”, amb motiu dels 125 anys de la cobla.

El dissabte al vespre, també a la Muralla, es va fer l’assaig general de l’espectacle que es va representar amb motiu de la Fira del Foc, amb les Gàrgoles de Foc, la Colla Castellera Esperxats de l’Estany, la Colla Banyoles i el Casal Independentista.

Finalment el diumenge, al paratge dels desmais, hi va haver l’Aplec pròpiament dit, amb les cobles Principal de Porqueres, Bisbal Jove i Mil·lenària. Malgrat els canvis en la locució, tot va anar molt bé. A més a més de les sardanes hi havia el Firaplec, amb la participació de diferents entitats de la ciutat, i la trobada de puntaires i patchwork, que va ser molt concorreguda.

Passat el migdia, amb el sol picant de valent i al costat de fumaroles pertorbadores, es va celebrar el dinar popular, seguit per un entretingut cafè-concert.

A la tarda es van tocar més sardanes i va passar un fet estrany que ja fa dos anys que es repeteix: es va ballar “Baixant de la font del Gat” i va actuar l’Esbart Fontcoberta. A veure si tenim sort i l’any que ve també tot acaba tan bé!

Actions: E-mail | Permalink |