04
Pel dia de l’aplec la previsió del temps era d’una diada de calor, però no tan forta com la de l’any passat. Per si de cas, aquesta vegada els músics sí que van tenir lona per protegir-se del sol de juliol.

Al matí es va començar amb les sardanes de set tirades i el firaplec. També hi va haver l’11a trobada de puntaires i com a novetat, la primera trobada de les guerrilleres del ganxet. Al migdia es va fer el dinar popular seguit del tradicional cafè-concert, per continuar amb les sardanes de 10 tirades. L’aplec es va cloure amb l’actuació de l’Esbart Fontcoberta.

Aquest any per l’aplec teníem un repte important: aconseguir que a l’hora de dinar tothom estigués a l’ombra. L’objectiu no era pas fàcil: al lloc on es feia el dinar habitualment, l’arbre que en feia ombra havia perdut les branques més grans. Per això es va decidir de fer el dinar al costat de l’estanyol. Va caldre muntar alguna ràfia, però al final es va aconseguir: tothom va poder dinar a l’ombra, i sense necessitat d’anar movent la cadira.

De cara al pròxim aplec, ara que ja tenim clar quin és el millor lloc per dinar sense quedar cremats pel sol, ens marquem un altre gran repte: farem el 65è aplec a la tarda-vespre-nit del dissabte 1 de juliol. Sí, ho heu llegit bé: farem sardanes nocturnes a l’estany, així estarem més a la fresca.

I és que el nostre aplec ja en farà 65 i l’hem de cuidar bé. I sobretot que no hi falti ningú. Us hi esperem a tots!

Actions: E-mail | Permalink |