24
Un any més la Festa de Sant Martirià s'ha desenvolupat amb bon temps i bona participació de la gent. Enguany s'han estrenat algunes iniciatives que han fomentat la participació i els actes festius, especialment el dissabte, al centre de la població. Celebrem l'èxit de les mateixes que ens fan pensar es continuarà amb aquesta dinàmica.

El Foment vàrem programar pel dissabte, la Competència d'Orquestres amb la participació, després de molts anys, de l'Orquestra MARAVELLA que va compartir escenari amb la SELVATANA. Sembla que els assistents en varen sortir complaguts.

El diumenge al matí el Concurs de Colles Sardanistes amb una participació record de 37 colles, va omplir la plaça Major de dansaires i públic que va seguir el desenvolupament de les diferents tandes de lluïment i d'una manera especial les exhibicions dels més petits amb els seus "galops de fantasia".

El dilluns, al Concert Festa de la Música per a Cobla, vàrem recordar els 25 anys de Banyoles subseu olímpica començant amb la sardana "Benvinguts" de Joan Ll. Moraleda que va cantar la soprano Alba Bosch i acabant amb la sardana "Barcelona 92" de R. Viladesau, que varen interpretar les tres cobles en conjunt, amb una actuació destacada dels 8 solistes de trompeta. També vam aprofitar per fer un reconeixement al company Josep Maria Massip que ens ha demanat el relleu després de 45 anys de fer una feina impecable en la megafonia presentant el concert.

  

   

Actions: E-mail | Permalink |