19
En record de l’amic i company de Junta, Sebastià Serra

No sabem a on has anat, però segur que, allà on siguis, ja estan rient amb els teus acudits. Com els trobarem a faltar!

En Sebastià i la Rosa són dels que sempre hi eren. Al Foment ho sabíem prou bé i ho agraíem. A més ell, com a bon fuster de tota la vida, era capaç de trobar solucions a cada problema tècnic que ens aclaparava. Li agradava participar i sobretot ajudar i pencar. Els de les sardanes ho hem viscut molts anys, ja que era dels antics: des dels anys 70 del segle passat.

Però el seu esperit generós, de ser-hi i col·laborar, abraçava molts més àmbits: Des de les colònies a Oix als pessebres de Nadal passant pels antics escoltes, club de billar, manaies... i d’altres que no coneixem. Tots hem gaudit de la seva bona traça. Com el trobarem a faltar!

I tot plegat ho feia sempre acompanyat d’un afinat sentit de l’humor que tant li permetia burlar-se de tot i de tots, deixar anar un bon “piropo” o interpel·lar amb gràcia als clients del bar de l’Aplec. Però sempre amb la bonhomia que el caracteritzava i sense ofendre mai a ningú. Era capaç d’això i també d’oferir i donar tot el suport, d’una manera sincera i immediata, quan detectava que algú estava passant per un mal moment. Estar al seu costat et donava confiança, serenitat i sobretot companyia. Com el trobem ja a faltar!

Us volem donar a la Rosa i els fills, tot el nostre més sentit condol amb una forta abraçada i el compromís d’acompanyar-vos en aquesta nova etapa sense la companyia d’en Sebastià.

Amic Sebastià, reposa en pau. 

Els teus companys de la Junta del Foment.
Actions: E-mail | Permalink |