29
30è ANIVERSARI

Durant un cap de setmana llarg, els dies 19, 20 i 21 d’abril l’Esbart va celebrar el 30è aniversari. En realitat hauria hagut de ser el 32 aniversari perquè es va iniciar l’any 1981. 
Una actuació exclusiva plena de coreografies noves que va deixar un record molt agradable per part del públic que va assistir al Teatre Municipal de Banyoles.
La primera part més tradicional, va estar dirigida per en Jordi Ribot, i la segona part, una aportació del coreògraf que ha estat molts anys a l’esbart, en Leo Quintana.
Els balladors varen brindar amb el públic assistent per tal de celebrar aquest aniversari.

CABEZÓN DE LA SAL (Cantàbria)

El nostre grup va anar convidat a celebrar el Dia de Cantàbria participant en el XXI Festival folklòric, durant els dies 9 al 12 d’agost.


EIVISSA

Fruit de l’intercanvi amb el grup folklòric “Brisa de Portmany”, que va participar del nostre Festival Folklòric celebrat el 12 de juliol, durant els dies 24 al 27 d’agost, l’Esbart va participar en les festes populars que organitza l’Ajuntament eivissenc de Sant Antoni de Portmany.

FESTA MAJOR

El diumenge dia 20 d’octubre, l’Esbart Dansaire de Rubí oferia l’espectacle “Dansa XXI. cat”, coreografia de Jordi Rubio i “Tirant lo Blanc” amb coreografia d’Eduard Ventura. I l’esbart va oferir una part de l’espectacle del 30è aniversari.

ESBART INFANTIL

Va participar en la trobada d’esbart que enguany es va celebrar a Blanes el dia 1 de juny i va acabar el curs participant a l’Aplec de la Sardana amb una ballada conjunta amb el cos de dansa de l’Esbart.
Actions: E-mail | Permalink |